DITTE JULIE JENSEN

Månedens doer er den energiske, farverige og talentfulde kagebogsforfatter, foredragsholder og iværksætter: Ditte Julie. Som det helt tydeligt ses på hendes instagram er der fart på - både på kontoret og i privaten. Udover at have godt gang i karrieren er hun nemlig også mor til to krudtugler. Privat danner hun par med iværksætter, Joakim Skak. De er netop flyttet sammen og blevet indehaverne af, hvad der må være, Danmarks flotteste tagterrasse! Ditte Julie er også meget optaget af selvudvikling, meditation og at skabe sin egen succes. Hun har selv håndteret en række udfordringer i sit eget liv - bl.a. mobning, læsevanskeligheder og en kamp med sig selv. Men som hun selv skrev for nylig: "af medgang og modgang bliver man rig på erfaring, succeser rider man på, men man lærer sjældent af dem". Med de ord vil jeg give bolden videre til Ditte Julie.

Min morgenrutine består af...

En god kop kaffe og en smuttur ud på terrassen, hvor udsigten ud over Øresund og solopgangens eventyrlige farver er ren balsam for sjælen. Det er heller ikke utænkeligt at mine morgener, fordi jeg er selvstændig, består af lidt arbejde ved computeren inden jeg kører ind på kontoret, og dagen for alvor går i gang. Har jeg mine børn, er morgenerne knap så rolige, men lettere kaotiske på den helt rigtige måde. Der er fart på de to krudtugler fra morgenstunden og meget skal ordnes, inden vi er klar til at gå ud ad døren. Men begge typer af morgener kan helt bestemt noget, og jeg nyder variationen.

Sådan kunne en typisk hverdag se ud...

En typisk hverdag er måske så meget sagt for mit vedkommende. For mine dage kan se utrolig forskellige ud. Nogle dage er jeg på mit kontor sammen med mine ansatte, hvor vi bager løs og filmer opskrifter til Klub Ditte Julie. Andre dage suser jeg rundt til møder med samarbejdspartnere eller holder mit netværk ved lige til møder, netværksarrangementer, events m.fl. Så er der dage, hvor det meste af dagen går med mere administrative opgaver såsom at besvare mails og henvendelser, planlægge content og udvikle opskrifter. Dage, hvor jeg bager hele dagen eller filmer bagekurser. Sådan kunne jeg blive ved, for mine dage ligner sjældent hinanden og varierer meget afhængig af de opgaver, der byder sig. Jeg skal i den grad være omstillingsparat, men jeg elsker det. 

Dette giver mig energi...

Der er flere forskellige ting, som giver mig energi. Jeg får rigtig meget energi af at være sammen med andre mennesker. Jeg nyder at have planer i kalenderen og omgås med dem, jeg holder af. Derudover får jeg energi af at komme til Body SDS, som er en kropsterapeutisk behandling. Jeg går altid fra en Body SDS behandling med en følelse af at være blevet meget lettere. Som iværksætter får jeg utrolig meget energi af at skabe ting og udrette resultater. Der ligger et enormt stort energiboost i, at skabe, forfølge mine drømme og mål, være noget for mig selv og mine medmennesker.     

Min største inspirationskilde er...

Mine medmennesker og dét, jeg omgiver mig med. Jeg omgiver mig med en del mennesker, som både løfter og inspirerer mig både personligt og fagligt. Det er blandt andet min body SDS behandler, min mentor, min PR-agent, min agent, min familie, børn, veninder og venner. Det samme gør min håndlæser, min clairvoyant, min dejlige kæreste Joakim, mit team, mine kollegaer og konkollegaer. Dette er alle personer, som virkelig inspirerer mig, og hver dag gør mig nysgerrig. Udover mine medmennesker inspireres jeg også enormt meget af lydbøger, selvudvikling og personlig udvikling.

For at jeg kan arbejde produktivt, er det vigtigt at...

Jeg har ladet mine energier op, passer på mig selv og lytter til mig selv. Jeg lader blandt andet mine energier op ved at løbe en tur eller meditere i blot 5-10 minutter. Når jeg har gjort det, har jeg de bedste forudsætninger for at være både produktiv og effektiv. Min produktivitet trives da allerbedst i et miljø, hvor der er en opløftende energi og let aktivitet.

Sådan lader jeg op...

Hvis jeg virkelig skal lade op, så snører jeg mine løbesko og løber mig en god lang tur ved vandet med musik eller en lydbog i ørerne. Kombinationen af frisk luft i hovedet, bevægelse i benene og havets brusen er simpelthen den bedste måde for mig at lade op til en ny dag eller efter en lang dag. Det giver mig fornyet energi og skaber rum til nye ideer og tanker. En anden måde hvorpå jeg lader op er ved at meditere. For mig behøver meditation ikke tage lang tid, men at give sig selv et lille pusterum på dagen er for mig utrolig vigtigt og værdifuldt. Det giver mig, ligesom løb gør, en særlig ro, fornyet energi og et frirum.  

Jeg følger med hos...

Jeg vil sige det sådan, at jeg følger med hos mange, men jeg fordyber mig ikke som sådan i bestemte instagram profiler. Jeg er naturligvis meget på Instagram på grund af mit arbejde, og bruger nok også mest Instagram som et arbejdsværktøj. Derfor finder jeg sjældent tid til sådan rigtig at følge med hos nogen.

Følg Ditte Julie

Seneste artikler

BETTINA BØJSTRUP

BETTINA BØJSTRUP @bettinaboejstrup Har du nogensinde overvejet at tage på hverdagseventyr? Bare pakke bilen, køre ud til vandet, tænde et

Læs mere »

The shop