Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved handel på imadoer.dk, accepterer du automatisk nedenstående betingelser:
Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Returnering

I’M A DOER yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, du modtager forsendelsen. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelse.
Der er 14 dages behandlingstid på returneringer. Vi tilbagebetaler kun returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med.
Fragten til returnering betales af køber. I’M A DOER tager ikke ansvar for, hvis forsendelsen ikke skulle nå frem på grund af fejl hos forsendelsesselskabet.

Alle returvarer sendes til følgende adresse:
I’M A DOER
Att. Anne-Mette Bjerre
Oddervej 171,
8270 Højbjerg

Reklamation

Der gælder 24 måneders reklamationsret for køb. Reklamationen skal ske inden 2 måneder efter, fejl eller mangler er konstateret.
Hvis du har en reklamation skal denne sendes til mailadressen am@imadoer.dk
I mailen skal indgå et billede og en beskrivelse af reklamationen. Desuden skal ordrenummeret angives i emnefeltet.
Vi bestræber os på at behandle reklamationen inden for 24 timer.

Varekøb & betaling

Beløbet trækkes fra betalingskortet, når pakken afsendes.
Alle køb leveres hurtigst muligt. Forsendelsen er 2-7 dage.
Afhenter du ikke din pakke opkræves et fragtgebyr på 39 kr.
I forbindelse med køb af varer fra imadoer.dk skal personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsoplysninger indtastes. Når din ordre er fuldført, vil du modtage en ordrebekræftelse per e-mail.
Såfremt du måtte have yderligere spørgsmål vedr. dit køb, bedes du kontakte os på følgende mailadresse: am@imadoer.dk
Når du afgiver en ordre, garanterer du for, at alle de oplysninger du giver er korrekte, og at du er autoriseret bruger af det anvendte kreditkort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække købet. I’M A DOER er ansvarlige for, at alle kundeoplysninger behandler fortroligt og garanterer for, at de ikke vil blive videregivet.

Vi accepterer følgende betalingskort: Visa/Dankort, Visa/Electron, Euro/Mastercard, American Express

Fortrolighedspolitik

For at købe varer på denne webshop skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.
Når der indsamles personoplysninger via imadoer.dk/shop, sikrer vi, at det altid sker med dit samtykke, og imadoer.dk foretager alene registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestil.
Vi er ene ejere af informationerne indsamlet på denne side. Dine personlige identificerbare informationer vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen anden virksomhed, uden din accept, udover når nødvendigt for at gennemføre en forespørgsel og/eller transaktion, eksempelvis forsendelse af ordre.
Vi hverken sælger, handler eller på anden vis overfører dine personligt identificerbare informationer til tredje part, uden din forudgående tilladelse, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Farver

Ydermere garanterer I’M A DOER ikke for, at farverne på webshoppen stemmer 100% overens med de reelle farver, da det kan afhænge af skærmens kalibrering på den respektive computer.

Copyright

Indhold på imadoer.dk tilhører udelukkende I’M A DOER, og det må ikke bruges uden skriftligt samtykke. Brug af materiale tilhørende I’M A DOER uden samtykke medfører sagsanlæg.