Fotocredit: Go' morgen Danmark

Jonas er 13 år gammel, går i 7. klasse og har under corona skabt sin egen virksomhed, hvor han hjælper pressede familier med at lave mad. Han har altid leget med skeer og gryder samt formet diverse kager i sandkassen. Med tiden er det dog blevet mere spiseligt. I dag har han på eget initiativ skabt et iværksættereventyr, efter han skrev ud i en lokal Facebook-gruppe i Valby, hvor han også er fra. Det har bl.a. medvirket til en tur i køkkenet hos Go' morgen Danmark, hvor han serverede en spaghetti carbonara til stor begejstring for Janni Pedersen (vært, red.), der straks udbrød, at den var bedre end den, hendes mand laver derhjemme.

Jeg startede jonas.catering, fordi…

Jeg gerne vil prøve at gøre noget nyt, og så havde jeg en masse tid herunder Corona-lockdown, så jeg synes simpelthen bare, at det var oplagt at starte et eller andet. Jeg har altid haft en passion for mad, så det lå lige til højrebenet.

Jeg ser op til/bliver inspireret af…

Jeg ser op til mange forskellige mennesker. F.eks. iværksættere og folk som gør noget nyt. Og så selvfølgelig nogle kokke, bl.a. Umut Sakarya og Casper Sobczyk, som også sendte en hilsen til mig, da jeg var i Go’ morgen Danmark.

Når der ikke er corona, bruger jeg min hverdag på… 

At spille teater en gang om ugen. Det har gjort det i en 5 års tid. Og så kan jeg godt lide at være sammen med mine venner. Jeg thaibokser også på hyggeplan med nogle af vennerne. 

Jeg drømmer om…

At lave det, jeg gerne vil. Dét, der gør mig glad. Det behøver ikke være i madbranchen. Det kunne også sagtens være noget andet. Handel måske. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være selvstændig og iværksætter.

Min livret er…

Min hofret er green curry, som jeg har lavet + 100 gange. Den sidder total på ryggraden og smager fantastisk. 

Et godt råd… 

Spring ud i nogle ting, som du normalt ikke vil gøre. Prøv nogle ting af. Se om folk har interesse for det, du laver, og hvis de har, så go for it. Hvis den går, så går den, og hvis den ikke går, så går det nok alligevel. 

En særlig oplevelse i mit liv… 
En meget speciel oplevelse var, da jeg lagde det her facebook opslag ud – og det bare gik helt vanvittigt viralt. Jeg blev kontaktet af TV2 Lorry, som lavede en video med mig, som har næsten 1 million visninger nu. Det var en rigtig glad oplevelse, men også meget overvældende. Det er det stadigvæk lidt. 

Du kan følge jonas.catering på Instragram: her

Jonas Hinge Thomsen:

👉🏼  13 år
👉🏼  Går i 7. klasse
👉🏼  Find Jonas på Facebook eller Instagram
👉🏼  Leverer i Valby, Frederikberg, Sydhavn og Vesterbro. Alternativt kan man hente selv.

Flere do'ers 👇🏼

KATRINE LEE LARSEN

KATRINE LEE LARSEN Founder & CEO af Copenhagen Cartel Fotograf: Frederik Heller Katrine Lee Larsen brillerede torsdag aften i bedste sendetid, da hun blev kastet

Læs mere »

MAMMIS GELATO

MAMMIS GELATO @mammisgelato Mammis Gelato er en århusiansk isbutik, startet af Helle og Michelle, der også er mor og datter. Det er en historie om

Læs mere »

EMMA HAMANN

EMMA HAMANN @hamanns_emma1990 Blot tre uger inden Emma skulle åbne dørene til sin store drøm, fandt hun ud af, at hun var gravid. Nyheden medførte

Læs mere »

DITTE JULIE JENSEN

DITTE JULIE JENSEN @dittejuliejensen Månedens doer er den energiske, farverige og talentfulde kagebogsforfatter, foredragsholder og iværksætter: Ditte Julie. Som det helt tydeligt ses på hendes

Læs mere »

LIV JOHANSEN

LIV JOHANSEN @livness.dk Månedens DO’ER er skønne Liv Johansen, der for bare to måneder siden startede sit hjertebarn: “LIVNESS”. Et community, der har til formål

Læs mere »

MARIANNE SCHÜTZE

MARIANNE SCHÜTZE @energidesigner.dk Månedens doer er den storsmilende nordjyde, Marianne Schütze, der til dagligt driver virksomheden ‘Energidesigner’. Marianne bor dog i øjeblikket i Sverige sammen

Læs mere »