MARIANNE SCHÜTZE

Månedens doer er den storsmilende nordjyde, Marianne Schütze, der til dagligt driver virksomheden 'Energidesigner'. Marianne bor dog i øjeblikket i Sverige sammen med sin familie, hvorfra hun hver dag deler ud af doer-energi og power på de sociale medier. Hendes helt store fokus er, at få dig til at opdage hvor meget du selv er i stand til at skabe med energi og det rette mindset. Marianne har mange års erfaring som chef, kostvejleder, foredragsholder og energicoach. Yderligere har hun håndteret en række udfordringer i sit eget liv, og har derigennem oplevet, hvordan energi, overskud, livsglæde og selvværd nemt kan påvirkes negativt, hvis ikke man er bevidst om at arbejde med det. Læs med og start dagen med god energi.

Sådan starter jeg allerhelst min dag…

Jeg står op en halv time før alle andre i familien, så jeg har tid til at starte dagen med at træne mit mindset. Jeg bruger bl.a. tiden på at skrive mit mål for dagen, beslutte dagens intention og notere mindst 10 ting i min taknemmelighedsdagbog. Herudover gennemgår jeg notater i min personlige notesbog om personlig udvikling og visualiserer mine mål foran mit vision board. Jeg elsker den halve time, fordi jeg starter dagen med at connecte til mig selv og mine mål, og det skaber et super positivt udgangspunkt for hele dagen.
Nogle gange bruger jeg op mod en time, hvis jeg kan mærke, at jeg har behov for det. Hvis ikke jeg har en to-do-liste klar for dagen, slutter jeg typisk af med at lave den.
Mens jeg gør mig klar på badeværelset, lytter jeg til musik, der giver mig et smil på læben, positive følelser og god energi. Synger gerne lidt med og laver et par danse moves, så jeg også får kroppen med og er klar til dagen.

Min store passion er...

Personlig udvikling. Jeg elsker at hjælpe andre med at få øjnene op for deres eget potentiale. Det er en kæmpe fornøjelse for mig at se kvinder udvikle sig med mere selvværd og større tro på sig selv. Tage handling, og gå efter det, de virkelig ønsker sig. Ikke længere afvente og nøjes med håbet om, at det måske bliver anderledes en dag. Men selv skabe det på eget initiativ. Det er magisk og stærkt vanedannende for mig som coach og inspirator.

Det vildeste mål jeg har opnået er...

At jeg sprang ud som selvstændig. Bag den beslutning lå mange års arbejde med mig selv, før jeg fik modet til at handle på min drøm. Jeg transformerede mig både fysisk og mentalt, og det er den rejse jeg bl.a. også lærer videre til mine kunder på forløbet ”Fra offerrolle til powerkvinde”, som starter op 1. juni.

Igennem rigtig mange år har jeg hadet min krop og skældt mig selv ud for mange ting, jeg ikke gjorde godt nok. Da jeg fik stoppet den negative spiral, og begyndte at tro mere på mig selv, tabte jeg næsten 20 kilo og fornyede samtidig mit mentale selvbillede. Jeg ved hvor meget dit mindset betyder for dit liv, og derfor brænder jeg for at hjælpe andre med at opnå det jeg kalder et EnergiDesignerMindset. Det er fundamentet for at skabe det overskudsliv, du drømmer om.

Den vigtigste vejleder i mit liv er...

Mig selv. Jo mere tid jeg bruger på at connecte med mig selv, og følge min intuition, jo bedre går det mig. Forsøger jeg derimod at overtænke eller regne alting ud, så kan jeg mærke, at jeg ikke er i sync med mig selv. Det er stadig en proces for mig at aflære gamle mønstre, men heldigvis komme de positive resultater meget hurtigt, når jeg følger mit hjerte, og det hjælper mig til at fortsætte ad den vej.

For at jeg kan arbejde produktivt, er det vigtigt, at...

Jeg planlægger min dag. Og helst dagen før. Jeg er den fødte tidsoptimist og får samtidig et utal af idéer dagen lang, så jeg skal virkelig holde fokus på at følge min to-do-liste. Jeg ved, hvor stor betydning den fysiske energi har for, at jeg kan tænke klart og hurtigt, og derfor spiser jeg mellemmåltider formiddag og eftermiddag og har altid vand foran mig. Jeg bruger ind imellem app’en focus keeper, når jeg kan mærke, at jeg får lyst til at freestyle lidt for meget med dagens opgaver. Den er virkelig effektiv til at holde én på sporet.

Vær med hos Marianne fra 1. juni: “Fra offerrolle til powerkvinde på kun 3 uger” (spar 500 kroner, hvis du tilmelder dig inden på torsdag den 28/5)

Min guilty pleasure er...

Jeg har altid haft en svaghed for marengs. Helst chokolademarengs. I min barndom var det typisk rutebiler, men nu vælger jeg hellere kvalitet fremfor kvantitet. Jeg bager derfor gerne en chokolade-pavlova, som dekoreres med masser af friske bær. Den er altid et hit.

Jeg følger med hos...

Lige nu kan jeg godt li’ at følge med hos @charlottefrimann fordi hun er en sej powerlady der både arbejder som advokat og spirituel coach, og så kan jeg vildt godt li’ @sarahgrunewaldcph fordi hun er så naturlig og autentisk i alt hvad hun gør og @miatheresewagner som er en cool businesskvinde med stor succes.

Følg Marianne

Seneste artikler

BETTINA BØJSTRUP

BETTINA BØJSTRUP @bettinaboejstrup Har du nogensinde overvejet at tage på hverdagseventyr? Bare pakke bilen, køre ud til vandet, tænde et

Læs mere »

The shop