OM I'M A DOER.

"This is me" (åh, åh, ååååh)

Mit navn er Anne-Mette, jeg er 31 år, særlig glad for morgendyp, popmusik, kontraster, fællesskaber og donuts. Med creme. 

Jeg har arbejdet syv år i musikbranchen, først som runner og senere projektleder, hvor jeg arrangerede corporate shows og tourneer for forskellige artister. I dag arbejder jeg som selvstændig og står bl.a. bag Julekalender-koncert.

Dét, jeg elsker aller højest ved musikbranchen, er det sammenhold og den fælles forløsning man oplever, når det hele spiller. Der sker noget, når vi løfter i flok og hepper på hinanden. Jeg kan bedst forklare det sådan her!

Du tænker måske: “Okay, så må du virkelig være sådan én, der altid har styr på det?”

Til det kan jeg svare: “Næh, jeg er faktisk ret distræt, ejer ikke stedsans og kan aldrig huske mere end fire tal ad gangen…” 

Men jeg har alle dage fået et kick ud af at få ting til at ske og gøre det umulige muligt! Derfor har god planlægning, struktur og fokus været en nødvendighed at lære. 

Mit hjerte banker for fællesskaber, grineflip, selvomsorg og nærvær. Jeg har selv mærket værdien af at tage ansvar for eget liv og turde jagte dét, jeg drømmer om.

Det er dét, jeg også gerne vil hjælpe dig med. 

Har du et godt forslag, spørgsmål eller donuts i overskud?
Send mig en besked nedenfor.

+45 31 31 13 26

E-mail am@imadoer.dk

Adresse Oddervej 171, 8270 Højbjerg

I øvrigt...

 
  • Ved siden af I’M A DOER har jeg også en netværksklub, Klub-30, sammen med virksomheden Voksverk (som “vi” dog lige nu holder barsel fra, fordi Julie er blevet mor). 
  • Jeg har ikke noget imod at springe over hvor gærdet er lavest.
  • Jeg er storesøster (til én hel og tre bonusser)
  • Tre podcasts, jeg kan anbefale: ‘Anden til Venstre’, ‘Detox din hjerne’, ‘Genstart’
  • Jeg er en kompromisløs poptøs (Taylor Swift ❤️)
  • Bedste råd: “Direction is more important than speed”.
Afspil video