TRINE HANSEN

Trine Hansen, stifter af Party in a box, blev i sidste uge kastet for løverne i DR-programmet 'Løvens Hule'. Hun blev rost til skyerne og gik derfra med Mia Wagner som investor. Idéen til konceptet opstod på hendes daværende arbejdsplads, hvor hun oplevede kolleger beklage sig over de forberedelser, der ofte følger med børnefødselsdage. Med et hjerte der banker for fest og fødselsdag, valgte Trine at løse problemet og starte Party in a box.

Min morgenrutine består af...

Jeg har stort set ikke nogen for tiden. Jeg foretrækker at stå op mellem 8 og 9, sætte mig ved computeren med en kop the eller kaffe og stille og roligt gå i gang på hjemmekontoret. 
I dag hev min kæreste mig op, vi luntede en tur og fik sund morgenmad. Jeg føler mig helt mærkelig og ovenpå! 

Sådan kunne en typisk hverdag se ud...

Det er svært at svare på. Når man sidder som ene mand, har man alle kasketter på. Jeg skal både sørge for marketing, emballage, der skal købes varer ind, der skal pakkes osv. På en typisk dag skal jeg nå at sidde nogle timer ved computeren og en tur på lageret. Der skal nemlig sendes pakker ud hver evig eneste dag. Så: computer, lager, computer. Og så slutter arbejdsdagen nok kl 18 …og nogle gange kl 2 om natten.

Disse værdier er vigtige i min hverdag…

I forløbet med ‘Løvens Hule‘ havde jeg nogle coaches, som skulle hjælpe med mig med at tackle det hele. Her blev jeg bevidst om, hvis ikke mit liv fungerer privat, fungerer jeg heller ikke på arbejde. Der skal være en tryg base, et sted jeg kan gå hen og få kram, hvis det hele vælter. Jeg har været sammen med min kæreste i næsten 13 år, så vi kender hinanden ekstremt godt. Det er en fordel i en proces som denne, som kan være svær at forstå. 
Loyalitet betyder også meget. Dét at være loyal overfor sine samarbejdspartnere. Jeg ønsker ikke at tage røven på nogen, så det kan slå mig ud, hvis nogen tager røven på mig. 

Den vigtigste vejleder i mit liv er….

Den ene er min gamle chef, Mette, fra i Føtex i Egå, hvor jeg arbejdede i 8 år. Hun var dygtig og én, man virkelig holdt af. Hun var god til at motivere og belønne. Hvis jeg havde lavet et godt oplæg, sagde hun f.eks.: “Tag lige en flaske Asti med hjem”. Da man var 18 år, tænkte man bare: “YES, så har jeg noget at drikke til weekenden”. Hendes lederstil ser jeg virkelig op til. Jeg er selv meget drevet af ros. Lige nu har jeg dog ikke en chef, men opnår anerkendelse gennem diverse medier.  

Jeg vil også nævne Lena Boel, som jeg har mødt via Erhvervshuset Midtjylland i forbindelse med, at jeg blev selvstændig. Hun er Branding Coach, og har hjulpet mig med at lave forretningsplan og brandingstrategi. Hun hjalp mig også med min pitch til Løvens Hule. Det er hende jeg ringer til, når jeg har tænker: “Fuck, jeg kan ikke”. Hun har virkelig gjort noget fuldstændig ekstraordinært for mig. 

Min mor er selvfølgelig også en sindssyg stor vejleder, men endnu mere en kæmpe stor støtte. 

Dette giver mig ro...

Venner, familie eller alenetid. Jeg nyder mit eget selskab og kan sagtens gå på café alene.

For at jeg kan arbejde produktivt, er det vigtigt at…

Jeg har en klar plan for, hvad der skal laves. Det skal helst være i kasser og bokse. Jeg har fået at vide, at jeg har den der krøllede iværksætter hjerne, men struktur er også mega vigtigt for mig. Det skal helst skrives ned i hånden. Trello og lignende fungerer ikke for mig.

Jeg følger med hos...

Liv Martine fra Bagedysten. Hende kan jeg godt lide, fordi der ikke er noget poleret over hende. Det er også det jeg selv forsøger at efterleve. Jeg kunne jo godt have en profil, hvor alt bare handlede om flotte billeder og fest, men det er egentlig ikke det, jeg selv synes er spændende. Det skal være nede på jorden. 

Følg @PartyInABox på Instragram

Seneste artikler

MAMMIS GELATO

MAMMIS GELATO @mammisgelato Mammis Gelato er en århusiansk isbutik, startet af Helle og Michelle, der også er mor og datter.

Læs mere »

The shop